Profil - Cinsiyet DeÄŸiÅŸtirme

Üye Resmi Üye : Cumhur
23 Mayıs Cuma ´08 17:32 tarihinde yazmış
Büyük bir hata buldum. Profil bölümünde cinsiyet deÄŸiÅŸmiyor!   :-D  Kayıt olurken yanlışlıkla bayan olarak iÅŸaretlemiÅŸ olmalıyım ki cinsiyetim ÅŸu an bayan gözüküyor.   :-D  Neyse ki neÅŸeliyim ÅŸu an, çok sinirlenmedim.   :-D  Rezil olmak var iÅŸin ucunda.   :-D
İyi günler dilerim, hatanın düzeltilmesini bekliyorum.

23 Mayıs Cuma ´08 19:52 tarihinde yazmış
Sorunu buldum. Firefox'tan yapınca düzeliyor. Evde olmadığımdan mecburen IE 7 kullanmıştım. Ama ÅŸunu söyleyeyim ki IE'de cinsiyet deÄŸiÅŸtirilemiyor.   :-D

Üye Resmi Üye : o-d
24 Mayıs Cumartesi ´08 11:22 tarihinde yazmış
iyi de zaten sitenin zaten ie girilince uyduruk dandirik oluyor ki millet firefox gibi bir nimetin farkına varsın   :-)  Yanlış mıyım? İe de giren de cinsini deÄŸiÅŸtirmesin çok büyük bir problem olmaz kanımca   :-)

24 Mayıs Cumartesi ´08 16:02 tarihinde yazmış
Ben zaten evde Firefox kullanıyorum.   :-D

Cevap

Önce Okuyun Yorumlarınızda sosyal, dini ve politik taraflı mesajlar, başkalarına saldırı sayılabilecek laflardan kaçının. Argo kelimeler, küfürler otomatik olarak silinecektir. Bu kural ihlalleri ip, üyelik, isiminizin banlanmasına yol açabilir.

Lütfen yardıma yönelik, konuyu uzatacak sorularınızı/yorumlarınızı forumda yazınız. Burası konu dahilindeki kısa soluklu öneri/yorumlar içindir. Aksi halde yorumunuzu göremeyebilir, uyarı alabilirsiniz.

Hatırlatmak amacıyla: html kodlarının, link yapmak, vb amacıyla gireceğiniz ekstra bilimum şeylerin çalışmayacağını belirteyim. Yorumlayıcı zaten linklerinizi otomatik çevirecek, gülücüklerinizi dönüştürecektir. Zengin metin özellikleri için araç çubuğundaki butonları kullanın.
İletişim Bilgileri
*
*
E-Posta adresiniz gösterilmeyecektir.

(unut)

Üye iseniz, giriş yapıp bu bilgileri girmeden hızlıca yorum yapabilirsiniz. Yorumunuzda resminiz/ikonunuz ve profil bağlantınız görüntülenecek, aynı zamanda güvenlik kodu girmek zorunda da kalmayacaksınız.
Üye olmak için buraya tıklayın.
Cevap *   
Güvenlik Kodu *   

Ad soyad, eposta ve yorum alanları
(* iÅŸaretli alanlar) zorunludur.
Gönderiliyor