Tıklama Sayacı Yardım

Üye Resmi Ziyaretçi : y.gokgul
20 AÄŸustos PerÅŸembe ´09 23:29 tarihinde yazmış
Arkadaşlar elimde html olarak bir tane tıklama sayacı kodu var.Bu sayac çalışıyor.Ama sayaç rakamının etrafında kutucuk var.Ben o kutucuğu kaldırmak istiyorum.Sadece rakam yazmasını istiyorum.Kod aşağıda.Yardımcı olabilirmisiniz ???

Veya HTML olarak elinizde Tıklama sayacı varsa daha iyi olur   :-D :D
-------------------------------------------------------------------------------
<HTML>
 <HEAD>
  <TITLE> Clicker Counter Thingamajig </TITLE>
</head>

<body>

<script type="text/javascript">

var clicks = 0;
function linkClick(){
    document.getElementById('clicked').value = ++clicks;
}

document.write('<a href="&#35;" onclick="linkClick()">Click Me!</a>');

</script>

You have clicked the link <input id="clicked" size="3" onfocus="this.blur();" value="0" > times.

</BODY>
</HTML>

-------------------------------------------------------------------------------

Üye Resmi Üye : mfyz
21 AÄŸustos Cuma ´09 17:21 tarihinde yazmış
input field içine yazdırdığın için o yazı kutu olarak görünecektir. Ya javascript ile başka bir nesnenin içeriğine yazdıracaksın veya inputbox'ı stille normal yazı halinde göstereceksin.

input etiketine
style="border: none;"
eklersen istediğin olacaktır.

Üye Resmi Ziyaretçi : Gökhan Şenel
12 Eylül Pazartesi ´11 23:06 tarihinde yazmış
arkadaslar bisey sorucam her sey oluyorda sayac neden sıfırlanıyor ? bilgisi olan acil bi yorum atabilirmi

Cevap

Önce Okuyun Yorumlarınızda sosyal, dini ve politik taraflı mesajlar, başkalarına saldırı sayılabilecek laflardan kaçının. Argo kelimeler, küfürler otomatik olarak silinecektir. Bu kural ihlalleri ip, üyelik, isiminizin banlanmasına yol açabilir.

Lütfen yardıma yönelik, konuyu uzatacak sorularınızı/yorumlarınızı forumda yazınız. Burası konu dahilindeki kısa soluklu öneri/yorumlar içindir. Aksi halde yorumunuzu göremeyebilir, uyarı alabilirsiniz.

Hatırlatmak amacıyla: html kodlarının, link yapmak, vb amacıyla gireceğiniz ekstra bilimum şeylerin çalışmayacağını belirteyim. Yorumlayıcı zaten linklerinizi otomatik çevirecek, gülücüklerinizi dönüştürecektir. Zengin metin özellikleri için araç çubuğundaki butonları kullanın.
İletişim Bilgileri
*
*
E-Posta adresiniz gösterilmeyecektir.

(unut)

Üye iseniz, giriş yapıp bu bilgileri girmeden hızlıca yorum yapabilirsiniz. Yorumunuzda resminiz/ikonunuz ve profil bağlantınız görüntülenecek, aynı zamanda güvenlik kodu girmek zorunda da kalmayacaksınız.
Üye olmak için buraya tıklayın.
Cevap *   
Güvenlik Kodu *   

Ad soyad, eposta ve yorum alanları
(* iÅŸaretli alanlar) zorunludur.
Gönderiliyor