twitter profili oruÅŸturma Üye : bonuskafa 17 Ekim Pazar ´10 18:57 tarihinde yazmış Sayın Mehmet Fatih Yıldız, sizin twitter sayfanızın dizaynında bir sayfa oluÅŸturmak istiyorum, çok ugraÅŸtım fakat bu konuda tam anlamıyla zır cahil oldugum için beceremedim, bana yardım cı olabilir misiniz acaba? Cevap Önce Okuyun Yorumlarınızda sosyal, dini ve politik taraflı mesajlar, baÅŸkalarına saldırı sayılabilecek laflardan kaçının. Argo kelimeler, küfürler otomatik olarak silinecektir. Bu kural ihlalleri ip, üyelik, isiminizin banlanmasına yol açabilir. Lütfen yardıma yönelik, konuyu uzatacak sorularınızı/yorumlarınızı forumda yazınız. Burası konu dahilindeki kısa soluklu öneri/yorumlar içindir. Aksi halde yorumunuzu göremeyebilir, uyarı alabilirsiniz. Hatırlatmak amacıyla: html kodlarının, link yapmak, vb amacıyla gireceÄŸiniz ekstra bilimum ÅŸeylerin çalışmayacağını belirteyim. Yorumlayıcı zaten linklerinizi otomatik çevirecek, gülücüklerinizi dönüştürecektir. Zengin metin özellikleri için araç çubuÄŸundaki butonları kullanın. İletiÅŸim Bilgileri Ad, Soyad * E-Posta * E-Posta adresiniz gösterilmeyecektir. http:// Bilgilerimi hatırla (unut) Üye iseniz, giriÅŸ yapıp bu bilgileri girmeden hızlıca yorum yapabilirsiniz. Yorumunuzda resminiz/ikonunuz ve profil baÄŸlantınız görüntülenecek, aynı zamanda güvenlik kodu girmek zorunda da kalmayacaksınız. Üye olmak için buraya tıklayın. Cevap * Güvenlik Kodu * Ad soyad, eposta ve yorum alanları (* iÅŸaretli alanlar) zorunludur. Gönderiliyor