.htaccess sorunu

Üye Resmi Üye : harun16
11 Åžubat Cumartesi ´12 18:36 tarihinde yazmış
Hostuma bir resim upload scpriti kurdum. Herşey sorunsuz gözüküyor fakat resim upload yapıldıktan sonra sitenin verdigi link forumlarda paylaşılınca yada herhangi bi şekilde görüntülenmek istendiginde :
'''
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Web Server at @domain_name@
'''
 hatası meydana geliyor.  resimlerin upload oldugu klasörde bi .htaccess dosyası var. bu dosya silindiginde sorun ortadan kalkıyor.

içerigi şu şekilde :

''''
<Files .*>
order allow,deny
deny from all
</Files>

AddHandler cgi-script .php .php3 .phtml .pl .py .jsp .asp .htm .shtml .sh .cgi .fcgi
Options -ExecCGI

'''''

Bu dosyayı kaldırmam güvenlik açısından sorun yaratırmı ?  Bu dosyayı kaldırmadan sorunu nasıl çözebilirim  yardımlarınızı bekliyorum.  saygılar..

Üye Resmi Ziyaretçi : www.palaq.com
14 Åžubat Salı ´12 12:18 tarihinde yazmış
bu dosya resim klasoru icerisinde sozu gecen dosya uzantılarının calıstırılmasını engeller . guvenlik acısından faydalıdır.

Üye Resmi Üye : alone123
14 Åžubat Salı ´12 12:18 tarihinde yazmış
Sanırsam bu kodlar klasörü ve içeriğini gizlemek için. Benim resim klasörlerimde herhangi bi htaccess dosyası yok. Güvenlik konusunda sıkıntı olur mu bilmem ama tahmin etmiyorum öyle bir şey olacağını.

Cevap

Önce Okuyun Yorumlarınızda sosyal, dini ve politik taraflı mesajlar, başkalarına saldırı sayılabilecek laflardan kaçının. Argo kelimeler, küfürler otomatik olarak silinecektir. Bu kural ihlalleri ip, üyelik, isiminizin banlanmasına yol açabilir.

Lütfen yardıma yönelik, konuyu uzatacak sorularınızı/yorumlarınızı forumda yazınız. Burası konu dahilindeki kısa soluklu öneri/yorumlar içindir. Aksi halde yorumunuzu göremeyebilir, uyarı alabilirsiniz.

Hatırlatmak amacıyla: html kodlarının, link yapmak, vb amacıyla gireceğiniz ekstra bilimum şeylerin çalışmayacağını belirteyim. Yorumlayıcı zaten linklerinizi otomatik çevirecek, gülücüklerinizi dönüştürecektir. Zengin metin özellikleri için araç çubuğundaki butonları kullanın.
İletişim Bilgileri
*
*
E-Posta adresiniz gösterilmeyecektir.

(unut)

Üye iseniz, giriş yapıp bu bilgileri girmeden hızlıca yorum yapabilirsiniz. Yorumunuzda resminiz/ikonunuz ve profil bağlantınız görüntülenecek, aynı zamanda güvenlik kodu girmek zorunda da kalmayacaksınız.
Üye olmak için buraya tıklayın.
Cevap *   
Güvenlik Kodu *   

Ad soyad, eposta ve yorum alanları
(* iÅŸaretli alanlar) zorunludur.
Gönderiliyor